Hány telefon csatlakoztatható Liip Smart Monitorhoz?

Itt add meg az alcímet

A Liip Smart Monitor olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi több mobil eszköz vagy tablet összekapcsolását a karszalaggal. Egy telefonnak vagy táblagépnek a karkötő közelében, annak bluetooth tartományában kell lennie, így valós időben fogadhatja az adatokat. A Liiphez kapcsolt többi mobil néhány másodperc múlva megkapja a baba/gyermek egészségi állapotával kapcsolatos információkat, amennyiben van internet hozzáférésük. 

Az elsődleges eszköz egy mobiltelefon vagy táblagép, amely Bluetooth-on keresztül közvetlenül kapcsolódik a karszalaghoz, amely fogadja az adatokat és feltölti az információkat a felhőbe (adatszerverre), hogy az elérhetővé váljon a többi eszköz számára. Csak egy, elsődleges csatlakozással rendelkező eszköz lehet, ezt az alkalmazás tetején lévő bluetooth szimbólum jelzi. Míg a másodlagos eszközök azok, amelyek információt fogadnak az adatkiszolgálótól, bárhol is vannak, és amelyek szimbóluma egy felhő a képernyő tetején.

Abban az esetben, ha a Liip Smart Monitorhoz legközelebb eső mobil eszköz (elsődleges eszköz) elveszíti a bluetooth jelet, a legközelebbi másodlagos eszköz elsődleges eszközzé válik és valós időben fogadja az adatokat. Ez a funkció csökkenti a csatlakozási veszteségek esélyét.

Ennek az egyik előnye, hogy a másodlagos eszközként működő mobiltelefonok bárhonnan, például munkahelyről vagy utazás közben is információt kapnak a baba állapotáról.

Több okostelefon összekapcsolása egyetlen monitorral

A Liip Smart Monitor lehetőséget kínál arra, hogy annyi telefonhoz vagy táblagéphez csatlakoztassuk, amennyihez csak szükséges.

A telefonoknak/táblagépeknek közel kell lenniük és a Liip Smart Monitornak töltődnie kell.

Az első telefon/táblagép csatlakozására sor került az új felhasználó létrehozásakor; a többi

csatlakoztatásához:

1. fejezze be a munkamenetet az első telefonon/táblagépen.

2. Töltse le az alkalmazást, és ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval lépjen be.

3. Jelentkezzen be az első telefonon/táblagépen, ez automatikusan csatlakozik a Liip Smart

Monitorhoz.

Most a valós idejű információkat fogadó telefon/táblagép lesz a legközelebbi (elsődleges) készülék, ez fogja az információkat egy perc késleltetéssel továbbküldeni a többi (másodlagos) telefonra/táblagépre.

Ha a kapcsolat megszakad, a Liip Care folytatja az adatgyűjtést.

A Liip Smart Monitor több okostelefonhoz történő csatlakoztatásának előnye, hogy a másodlagos készülékek bárhol tudnak adatot fogadni.